×

Gazdasági Bizottság

Alelnök: Pitlik László
Pitlik Laci vagyok, a Szakkollégium Választmányában én töltöm be a gazdasági alelnöki tisztséget, egyúttal pedig a Gazdasági Bizottság munkáját is irányítom. 2013-ban kezdtem az egyetemen kémia-matematika osztatlan tanárszakon, azóta vagyok tagja a Szakkollégiumnak is. Tevékenykedtem a Belügyi Bizottságban, illetve egy félévig voltam belügyi alelnök, majd 2015 őszén vettem át a megüresedő gazdasági alelnöki posztot.
Szakmai érdeklődési körömbe eldőlegesen a hasonlóságelemzés és annak alkalmazásai tartoznak, ezen túl foglalkozom még szakmódszertani, didaktikai kérdésekkel: értékelés, tesztelés és interaktív tananyagfejlesztés terén dolgoztam eddig; illetve érdekel a kognitív pszichológia is.

A bizottságról:
A Gazdasági Bizottság elsődleges feladata a Szakkollégium pénzügyeinek kezelése. Ennek keretében a költségvetés tervezése és a különböző programok támogatása; pályázatok folyamatos monitorozása és pályázatírás tartozik a napi feladataink közé. Az egyetemi költségvetési kereten túl jelentős részben pályázati forrásból valósulnak meg a Szakkollégium legnagyobb rendezvényei (Szakmai Napok, Illyés Multidiszciplináris Konferencia, Vizsganapok); ezen szervezési munkák során a Gazdasági Bizottság a Szakmai és Közösségi Bizottságok tagjaival együttműködve vesz részt a tervezés és szervezés folyamatában.

A Gazdasági Bizottság tagjai: Bene Magdolna, Szakál Péter

Elérhetőség:
gazdasagi[kukac]isszk.elte.hu