×

Kommunikációs Bizottság

Alelnök: Gyuk Izabella

Gyuk Iza vagyok, az ELTE PPK pszichológia szakos hallgatója. 2016 szeptemberében kezdtem meg működésemet a Szakkollégiumban, a Kommunikációs Bizottság tagjaként. 2017 májusában aztán ellenőrző biztossá nevezett ki a Közgyűlés, így alkalmam volt kipróbálni magam ebben a felelősségteljes pozícióban is. A Kommunikációs Bizottság alelnöke 2018 februárjában lettem, amit nagyon szeretek csinálni. Rengeteg kihívás rejlik ebben a feladatban, de a lelkes bizottsági tagoknak, és a baráti társasággá kovácsolódott Választmánynak köszönhetően ezekben nagyon sok segítséget és támogatást kapok. Fontosnak tartom, hogy a “KommBiz”-ben mindenki megtalálja azt a feladatot, amivel szívesen foglalkozik, a kreatív ötletek megvalósulását pedig igyekszem támogatni.

A bizottságról:
Az Illyés Kommunikációs Bizottságát azzal a céllal hoztuk létre, hogy a szakkollégiumi élet sokszínű szakmai és közösségi tevékenységeiről értesüljenek a neveléstudományhoz, pszichológiához és sporttudományokhoz kötődő hallgatók, oktatók és minden külsős érdeklődő. Online felületeinken aktuális szakmai konferenciáinkról (IMK, KÖSz!), vitafórumainkról (Meccéspontok) és kurzusainkról tájékozódhatnak a látogatók, illetve bekapcsolódhatnak társadalmi felelősségvállalási projektjeinkbe. A szakkollégium folyamatosan frissülő felületein túl, (mint a honlap, Facebook és Instagram oldalunk) fontos tájékozódási pontok lehetnek standjaink és interaktív műhelyeink, amik számos szakmai és hallgatói rendezvényen megjelennek, mint a Pszinapszis (Budapesti Pszichológiai Napok), az ELTE Lágymányosi Napok, vagy az ELTEfeszt.

Bizottsági tagok: Buzás Boglárka, Püski Marcell, Bánszegi Rebeka, Seben Laura, Fodor Virág, Erdősi Szabina

A bizottság munkájával kapcsolatos kérdésekkel, kérésekkel forduljatok hozzánk bizalommal és írjatok a kommunikacio[kukac]isszk.elte.hu email címre!