×

Közösségi bizottság

Alelnök: Ipacs Henriett

Ipacs Henriett vagyok, de leginkább csak Heni. Jelenleg az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakán vagyok harmadéves. A szakomból adódóan a sport és a mozgás mindig kiemelt szerepet kap az életemben, így amikor éppen nem Közgyűlésen ülök, akkor szabadidőmben szívesen űzök szinte bármilyen táncos-zenés vagy outdoor (síelés, via ferrata) sportot. A Szakkollégiumot az alapszakommal egy időben kezdtem, így immáron két teljes éve vagyok lelkes szakkollégiumi tag. A Szakkollégium remekül kiegészíti a tanulmányaimat, és az évek során már rendkívül sokat adott a személyes fejlődésemhez. Itt tényleg mindenben kipróbálhattam magam, így egy év Közösségi Bizottsági tagság után, a következő évben Ellenőrző Biztosként működtem, s végül Közösségi Alelnökké választottak. A motiváltság és a motiválás mindig kardinális kérdés volt nálam, s remélem, hogy az elkövetkezendő időszakban tovább tudom adni a lelkesedésem, s ezzel előrevihetem a Szakkollégiumot.

A bizottságról:
A Közösségi Bizottság lelkes, kreatív és proaktív szakkolisokból áll. Mi tervezzük és szervezzük a Szakkollégium szórakoztató, kulturális és csapatépítő rendezvényeit.
Igyekszünk félévről félévre minél színesebb, sokoldalúbb kínálattal előállni a szakkolisok számára. Így amellett, hogy közösen kikapcsolódhatunk és minőségi időt tölthetünk együtt, lehetőségünk nyílik arra, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és új oldalukról ismerjük meg a többieket is.
Hagyományos közösségi programjaink közé tartoznak az őszi és téli bevonó táborok, illetve a húsvéti, halloweeni és karácsonyi bulik, amelyek kvízekkel, állomásos vetélkedőkkel és – az utóbbi időben – belső tehetségkutatókkal egészülnek ki. “Sportos” tagjaink örömére voltunk már lasertagezni, falat mászni, evezni és teljesítménytúrázni is. Hagyományos kulturális programjaink közé tartoznak a gasztronómiai estek, a közös színház-/múzeumlátogatás, de belekóstolhattunk már közösen az indiai kultúra, vagy a keleti teaszertartások rejtelmeibe is.
A közös időtöltésre nagyon jó lehetőséget biztosítanak a spontán főzőestek, filmklubok és az önszerveződő sportprogramok is, mint például a közös jógázás, pingpong-partik és a közösségi futóesemények. Szakkolis csapattal indultunk például a Bosch Szarvasűzők Váltófutóversenyen, valamint kipróbáltuk már magunkat a Vivicittán és az Eötvös 5kilométer elnevezésű versenyeken is.

Bizottság tagok: Éliás Ivett, Gacs Réka, Kelemen Dávid, Gál Adrienn

Elérhetőség: kozosseg[kukac]isszk.elte.hu