×

Meccéspontok nevű rendezvénysorozatunk célja, hogy aktuális és érdekes témákat járjunk körül, melyek valamely szempontból különböző világok találkozásának tekinthetők, tehát metszéspontok. Ez jelentheti azt, hogy egy adott témában jártas, mégis más-más nézőpontú szakértőket hívunk el egy kerekasztal-beszélgetésre, vagy éppen a tudomány egy olyan szegletébe nyerhetünk bepillantást egy-egy előadás alkalmával, amely már önmagában is interdiszciplináris. Bár a Meccéspontokat mindig szakkollégisták szervezik, ezek a rendezvények mindenki számára nyitottak.

Legutóbbi Meccéspontok eseményünk címe: Ezzel a gyerekkel csak a baj van?!, mely 2017. 03. 30-án zajlott. Dr. N. Kollár Katalin előadását hallhattuk, és kérdezhettünk tőle a témában. A következő kérdésekre kerestük közösen a válaszokat: Mi a határ az átlagos gyerek és az SNI-s között? Jó-e, ha segít otthon a szülő a tanulásban? Egyáltalán elvárható-e ez? Mi múlik a tanáron? Mit kezdjünk a tehetséges gyerekekkel? Az eseményen készült képek itt megtekinthetők.

A következő Meccéspontok esemény témája és időpontja: 2017. december 14., 20:30-22. Részletek: https://www.facebook.com/events/513252929052875/